Terembérlet

A MNM Forgách-Lipthay Kastélymúzeum díszterme és előadóterme lehetőséget biztosít különböző rendezvények lebonyolítására. Termeink kiváló helyszínként szolgálnak konferenciák, céges rendezvények, tréningek és továbbképzések, valamint családi ünnepek és esküvők lebonyolítására. 

Aktuális áraink:

Helyszín Időtartam      Ár
Díszterem egész nap1 bruttó 100.000 Ft
Előadóterem egész nap1 bruttó 50.000 Ft
Díszterem fél nap2 bruttó 50.000 Ft
Előadóterem fél nap2 bruttó 25.000 Ft

1Egész napos rendezvény: a rendezvény teljes lebonyolítása (előkészülettel és lebontással együtt) több, mint 4 órát vesz igénybe.

2Fél napos rendezvény: a rendezvény teljes lebonyolításának időtartama 4 óránál kevesebb (előkészülettel és lebontással együtt).

További helyiségeket és szolgáltatásokat igénylő szakmai konferenciák, továbbképzések stb. rendezvények esetén árajánlatért kérjük hívja a 06/32-370-143 telefonszámot, vagy írjon nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

 

A díszterem 90 fő befogadására alkalmas, parkettás járófelülettel, futószőnyeggel ellátott 110 m2-es terem. A belső tér átláthatósága lehetővé teszi tolmácsfülkék felállítását, így a több nyelven megrendezett konferenciák lebonyolítására is kitűnően alkalmas. Projektort, projektor-állványt, vetítővásznat, hangosítást biztosítunk.

A rendezvényeket követő állófogadásra exkluzív környezetet biztosító, szintén parkettás 70 m2-es előadóterem vehető igénybe, amely rendelkezik egy előkészítő helyiséggel is.

Az előadóterem 50 fő befogadására alkalmas és több funkcióban is jól használható. Állófogadás lebonyolításra, ismeretterjesztő előadások megtartására, valamint informatikai és nyelvi képzéseknek is helyszíneként szolgálhat. A terem - igény szerint - 15 fő számára számítógépes munkaállomással is felszerelhető.